пʼятниця, 17 лютого 2017 р.



Пропоную визначити, який у вас характер з допомогою дуже простого і швидкого тесту. Подивіться на наведений нижче малюнок і виберіть геометричну фігуру, яка більше за інших сподобалася вам з першого погляду.
 
 

Якщо ви вибрали квадрат, то це говорить про те, що ви дуже терплива люди. Вашому терпінню можна лише позаздрити. Люди, які обирають цю фігуру ніколи не залишають розпочату справу тому, що воно здається їм безнадійною. Ці люди неймовірно цілеспрямовані, вони вміють поставити собі завдання і рухатися в обраному напрямку до тих пір, поки чергова вершина не буде взята. Ці люди не люблять несподіванок та імпровізації тому, що все має розвиватися згідно плану. Їм не потрібні несподіванки. Стабільність - ось їхній життєвий девіз.
Прямокутник - дуже нестабільна форма. Її вибирають зазвичай ті, хто не дуже задоволений поточним станом справ і всіляко намагається кардинально змінити ситуацію. Ці люди не бояться нововведень і з радістю експериментують, вони досить сміливі для того, щоб вчитися і застосовувати отримані знання на практиці. Стан «Прямокутника» має властивість закінчуватися після того, як складним момент у житті людини закінчується, коли рішення прийнято і життя налагоджується.
Якщо вам сподобався трикутник - значить ви лідер в душі, вдома і на роботі, ви повні енергії і життєвих сил. Ви людина досить честолюбний, самодостатній і прагматичний. Амбіції таких людей досить чималі, вони знають, що їм потрібно і впевненою ходою йдуть до своєї мети. На роботі вважаються незамінними співробітниками.
Люди, що вибирають коло, зазвичай дуже добрі. Вони прекрасні слухачі і дуже чутливі натури. Щасливими вони відчувають себе, тільки якщо щасливі їхні родичі та друзі. Ці люди абсолютно неконфліктні і дуже поступливі.
Ламану вибирають креативні люди ті, хто не бачить сенсу життя без активної життєвої позиції. Ці люди дуже привабливі, проте їх настрій дуже нестійка: їх дуже легко вивести з себе. Їхня голова повна ідей, а вирішення проблем виходять нестандартними і незвичайними. Ці люди дуже товариські і оригінальні.

Немає коментарів:

Дописати коментар